Soraja Vučelić krije detalje iz svoje prošlosti

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 15 Mar 2011

Da će Soraja Vučelić biti jedna od najintrigantnijih učesnica „Velikog brata“, „Alo!“ je već nagovestio, ali nismo ni slutili da će samo dan po njenom useljenju u kuću na Košutnjaku isplivati informacija da je pre četiri godine u smrt odvela svoju najbolju drugaricu Afroditu!

Iako se predstavila kao Hrvatica sa boravištem u Beogradu, naš list došao je do saznanja da je Sara u stvari dugi niz godina živela i radila u Baru, a u Crnoj Gori je između ostalog pamte po saobraćajnoj nesreći. Vozila je automobil i odvela u smrt najbolju drugaricu.
- Sara je u Crnoj gori poznata po mnogim stvarima, ali je među njima svakako najupečatljivija informacija da je odvela u smrt tadašnju najbolju drugaricu Afroditu Berišaj (22). U to vreme se zabavljala sa momkom koji je imao dosta keša, pa je jednog dana pozajmila njegov auto da bi se „tigrice“ (kako su ih zvali) provozale gradom. Kako se kasnije pričalo, Sara je izgubila kontrolu nad vozilom i direktno se zakucala u drvo, a od povreda koje je tada zadobila, njena drugarica je preminula. Saraja je takođe pretrpela povrede, ali nijedna, na sreću, nije bila fatalna – govori za „Alo!“ izvor, koji dobro poznaje prošlost devojke koja je trenutno ukućanka „Velikog brata“ i dodaje da je Saraju tragedija potresla, ali se ubrzo vratila u život.
- Ne verujem da takav stres može lako da se izleči, ali se ubrzo vratila starim navikama! Sa novom najboljom drugaricom nastavila je život po noćnim klubovima u kojima je postala poznata kao „devojka za zabavu“, a u to vreme se, kako se pričalo, upustila u veze sa mnogim momcima sumnjive prošlosti koji su harali Crnom Gorom i Italijom, od kojih je na poklon dobijala silikone, krpice i novac kako bi izgledala što bolje – rekao je naš izvor i naglasio da se priča kako je Italijane najviše volela, pogotovo kada su se duže zadržavali u Crnoj Gori.
- Maštala je o tome da radi kao model u Italiji, pa je takve moćne likove i tražila ne bi li postigla svoj cilj. Putovala je i u Dubai, ne bi li i tamo uživala u provodu i družila se sa muškarcima koji to sebi mogu da priušte, ali se vraćala uvek u Crnu Goru, koja joj je ipak baza. U koji god klub u Crnoj Gori da uđete i pitate za Saru, verujte da će svi znati o kome pričate – zaključuje naš izvor.
U želji da od ljudi bliskih mladoj učesnici VB-a dobijemo komentar, u toku jučerašnjega dana kontaktirali smo sa produkcijom u želji da dobijemo broj telefona nekog iz njenog bliskog okruženja, ali su nam rekli da nam to ne mogu dati iako je u prošlim sezonama rijalitija praksa bila drugačija.

Reklame

Ostavite komentar