Saša Đorđević se razvodi zbog Jovane Janković ?!

Izvor: Kurir
Postavljeno 23 Mar 2011

Bivši košarkaš već mesec dana ne živi sa suprugom Aleksandrom – Sekom Đorđević, koja je navodno već podnela zahtev za okončanje petnaestogodišnjeg braka

Veridba Jovane Janković i Željka Joksimovića raskinuta je zbog toga što je ona, navodno, šarala s košarkašem Aleksandrom – Sašom Đorđevićem, koji će se zbog te avanture verovatno razvesti od svoje dugogodišnje supruge Aleksandre – Seke Đorđević.

Proslavljeni sportista se pre mesec dana razišao sa suprugom i iselio iz porodičnog stana, u kojem su ostale Seka i njihove dve ćerke:
- Saša i Seka su se razišli krajem februara, kad se on preselio u hotel „Najn“. Aleksandra je ostala sa ćerkama u porodičnom stanu, jer su vilu na Senjaku izdali pre nekoliko meseci. Saša je prošlog četvrtka otputovao u Milano, a dan kasnije mu se pridružila Jovana, koja se prekjuče vratila u Beograd – kaže dobro obavešteni izvor Kurira.

Dugonoga voditeljka bila je iznenađena kad su je u ponedeljak, na aerodromu „Nikola Tesla“, dočekali novinari. Nervozno je gurala kofer, a na pitanje novinarke Kurira da li je u Italiju putovala zbog nove ljubavi, besno je rekla: „Sram vas bilo“!

Koga će biti sramota, videćemo na kraju ove srpske sapunice, jer je jedan internet portal juče preneo informaciju da je Seka Đorđević već podnela zahtev za razvod braka od Aleksandra, koji je trajao čitavih 15 godina.

Reklame

Ostavite komentar