Seka Aleksić ide na vantelesnu oplodnju

Izvor: Press online
Postavljeno 08 Mar 2011

Folk diva Svetlana Aleksić odlučila je da se podvrgne metodi vantelesne oplodnje!

Kako Press saznaje, Seka i njen suprug, kik bokser Veljko Piljikić, po savetu lekara odlučili su se na ovaj metod začeća pošto su početkom godine doživeli tragediju kada je pevačica zbog vanmaterične trudnoće izgubila bebu!

Prema rečima sagovornika Pressa, Seka je odmah prihvatila savet lekara jer nije želela da joj se ponovi situacija sa početka godine, a proces oplodnje obaviće početkom septembra na jednoj privatnoj beogradskoj klinici.

- Kada je prvog dana ove godine Seka prebačena u bolnicu, gde je ustanovljeno da je izgubila bebu zbog vanmaterične trudnoće, pala je u tešku depresiju, a lekare je odmah pitala da li njen slučaj i operacija koju je imala mogu uticati na njeno potomstvo! Oni su je ohrabrili da je sve u redu i da će ona i Veljko moći da dobiju bebe posle određenog perioda. Međutim, Seka je pre dve nedelje bila na pregledu i lekari su je tom prilikom posavetovali da je najsigurnije da ona i Veljko urade vantelesnu oplodnju kako ne bi došlo do novih komplikacije jer postoji mogućnost da se plod ponovo začne van materice! Seka je bez premišljanja pristala na to, posebno što putem veštačke oplodnje može da dobije blizance koje već neko vreme ona i Veljko priželjkuju – navodi sagovornik Pressa

Reklame

Ostavite komentar