Seka Aleksić prinuđena da otvori novi profil na Fejsbuku

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 13 Mar 2011

Seka Aleksić i njen suprug, kik-bokser Veljko Piljikić našli su se u petak uveče na udaru organizovane grupe hakera. Nepoznata lica „provalila“ su na fejsbuk profile i privatne mejlove popularnog para, na čijim su stranicama počeli da objavljuju uvrede i neistinite informacije iz njihovog života.


Sekin menadžment je odmah reagovao i slučaj hakerisanja prijavio „fejsbuk“ administratorima kao i nadležnim organima u našoj zemlji, budući da se radi o teškoj zloupotrebi njenog imena. Aleksićeva, na žalost, nije uspela da povrati svoju fejsbuk stranicu koju su hakeri na kraju ugasili, ali je profil njenog supruga vraćen. Pevačica je već u subotu otvorila novi profil, putem koga će nastaviti druženje sa najvernijim fanovima, prijateljima i porodicom.

- Po svemu sudeći radi se o organizovanoj grupi, budući da je istog trenutka kada je Sekin profil ishakerisan počeo tendenciozni napad na nju sa više anonimnih profila koji su naknadno prihvaćeni – navodi se u saopštenju pi-ar službe Seke Aleksić. – Ovo nije prvi put da je Sekino ime zloupotrebljeno jer je proteklih godina otvoreno na stotine lažnih profila sa njenim imenom i prezimenom. Seka se ovom prilikom izvinjava svima koji su bili povređeni mimo njene volje. Ona je već otvorila novi „fejbuk“ profil na kojem će prihvatati fanove.

Reklame

Ostavite komentar