Skandal: Džej preterao sa alkoholom

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 25 Mar 2011

Džej Ramadanovski je nedavno šokirao svoje muzičare i menadžere kada se u pauzi na nastupu skinuo u gaće.

Tako u vešu krenuo je da igra u kancelariji vlasnika diskoteke. To se dešavalo na nastupu u Minhenu i diskoteci VIP, a krivac je kao i dosad alkohol. Džeki je počeo da pije pre nego što je došao u diskoteku tako da je na scenu izašao dobro zagrejan.

- Bilo je prepuno i svi su jedva čekali da Džej izađe i počne da peva. Pojavio se pripit, ali ne strašno, pa je dobro pevao, publika je skakala od oduševljenja, napravio je baš dobru atmosferu. Džeki je dozvoljavao ljudima da mu prilazi dok peva, igrao je sa obožavateljkama, svi su naručivali pesme, a on je nazdravljao sa njima. Negde oko dva već ga je dobro uhvatilo, pa je došlo vreme za pauzu – priča naš izvor.
Džej je otišao u kancelariju da se odmori i osveži, ali umesto vode, nastavio je da pije viski.
- Nešto je pričao sa muzičarima, zezao se, tu su bile i neke ribe, prijateljice menadžera kluba. Džej je odjedanput krenuo da se skida. Skinuo je košulju, pantalone, čarape… Ostao je samo u gaćama i tako go počeo da igra i skače. Svi su umirali od smeha, ali kada je Džej odbio da se obuče za izlazak na scenu, stvar je postala ozbiljna.
Pokušali su da mu objasne da ne može go pred publiku, ali on je samo tako hteo. Zezao ih je nekih 15-20 minuta, a onda su ga ubedili da se obuče. Kada se vratio na scenu, drugi blok je krenuo svojim starim hitom da bi zatim počeo da sam nešto improvizije uz bubnjeve. Cela tri minuta je samo vikao uuu, aaa, uuu, aaa. Menadžer se hvatao za glavu, muzičare je oblio hladan znoj, a što je najzanimljivije, publici se to svidelo. Cela diskoteka je skočila na noge, nastao je haos. Veče je ispalo više nego uspešno, mada, ko zna kako bi bilo da su Džeja pustili da peva bez pantalona.

Reklame

Ostavite komentar