Skandal: Zašto je Džej Ramadanovski oteran sa svadbe ?

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 12 Mar 2011

Neko na svadbi ima problem s pijanim gostima, a prestonički biznismen Srđan Knežević, navodno, s pijanim pevačem!

Naime, vlasnik „Knez petrola“ i njegova supruga Marija Kostić napravili su 5. marta jednu od najraskošnijih svadbenih ceremonija u poslednje vreme, koju je Ramadanovski morao da napusti pre vremena jer počeo da zamara zvanice.
- To je sigurno bila jedna od najraskošnijih svadbi decenije i pevale su velike zvezde naše javne scene. Među njima je bio i Ramadanovski, koji je poznat po tome da voli malo više da cugne, pa je tako i izbio veliki problem. Otpevao je jedan blok pesama i onda krenuo od stola do stola da razgovara sa zvanicama, što se nije svidelo mladoženji! Ubrzo je Džeju prišao jedan čovek iz obezbeđenja i zamolio ga da napusti veselje – priča za „Alo!“ izvor koji je bio na licu mesta i dodaje da je problem nastao zbog toga što je folker popio više nego što je mogao da podnese:

- Zna se da on nikada ne pravi incidente, ali kada popije, ume da bude i više nego naporan, pa je tako bilo i na ovoj svadbi, ali je sve prošlo bez ikakvih incidenata i mislim da je malo ljudi to i primetilo – završava priču naš izvor i dodaje da su pored Ramadanovskog na svadbi biznismena pevali Ana Bekuta, Mira Škorić, Olja Karleuša, Darko Radovanović, Era Ojdanić, Nikola Rokvić, Vesna Zmijanac i mnogi drugi.

Reklame

Ostavite komentar