Šokantna Rijanina ispovest: Otac me je prodao za jedan ček!

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 16 Mar 2011

Posle nedavne najave, pop zvezda Rijana konačno se pojavila na naslovnoj strani američkog modnog časopisa “Vog”.

Fotografija, na kojoj je slavna R’n’B diva prikazana poput sirene jarko crvene kose, delo je legende modne fotografije, Eni Libovic.

Atraktivna pevačica na sebi ima ultraprovidnu haljinu sa vezom na “strateškim mestima” iz Šanelove kolekcije za nastupajuću sezonu.

Rijana je prilično naljutila izdavače kada je putem Tvitera,  počekom godine, obelodanila da je ugovorila svoje prvo snimanje za naslovnicu američkog Voga, vest koja je trebalo da bude strogo čuvana tajna.

Pevačica je za Vog otkrila da ju je od svih najviše otac rastužio jer se obratio novinarima kada mu je ćerku pretukao Kris Braun.

‘Čudno je to, odrastati s njim, biti deo njega, i onda ti on jednog dana okrene leđa i uradi nešto što nisam mogla da zamislim ni u najluđim snovima. Nikada nisam mislila da će me neko iz porodice izdati, a kamoli otac! Dok sam se skrivala od medija nakon napada on se novinarima prodao za jedan ček i ispričao im gomilu laži. Ni jednom me nije pozvao da vidi kako sam i da li sam živa’, otkrila je Rijana.

Reklame

Ostavite komentar