Srđan Čolić: Ne treba mi Ana Stanić

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 25 Mar 2011

Pevač i kompozitor Srđan Čolić najavio je u petak na konferenciji za štampu u kafiću “Svit” povratnički koncert svoje grupe “Mobi Dik” 19. aprila u Sava centru, kao i novi album.

Frontmen jedne od pop-dens grupa devedesetih kaže da nikada nije razmišljao o povlačenju s muzičke scene, već je čekao pravi trenutak da okupi dobre muzičare i napravi koncert koji bi mu dao kreativnu energiju za rad na novim pesmama.

- Mnogi su mi predlagali da održim koncert u “Areni”, ali radije bih održao nekoliko nastupa u Sava centru – kaže za naš list Srđan “Mobi Dik” i dodaje da se oduvek trudio da njegova muzika bude energična i vesela, a da tekstovi ukazuju na promene, bilo da su emotivne ili socijalne:

- Pesma “Kralj kokaina” bila je predmet umetničke rasprave u vreme kada je nastala, a zapravo se bavila temom pred kojom su svi zapušavali uši. Mnogi su se prepoznali u njoj, neki su bili ljuti, a većina, nažalost, nije shvatila poruku. Ja sam bio prilično besan kada sam je pisao, zbog širenja trenda narkomanskih VIP krugova. Baš su uhvatili zalet, a ja sam, iz nemoći da ih sprečim, želeo da ih isprovociram pesmom. I uspeo sam u tome.

Na koncertu će se, kao gost, pojaviti bivša pevačica Aleksandra Perović, dok je Ana Stanić odbila učešće. Zašto?

- Ne razumem zašto se pravi drama oko Aninog odbijanja da se pojavi na koncertu. Pozvao sam je u ime publike, odbila je i tu je kraj priče. Uostalom, ona je bila prateći vokal, a budući da na koncertu izvodim 25 od 28 muških pesama, pevačica kao takva mi nije potrebna.

Reklame

1 komentar

  1. Lolamedjuoblacima said on 27/03/2011 at 09:21

    Ana Stanic je umislila da je neka velika zvezda, pa ne moze da se podseti pocetaka!

Ostavite komentar