Srpski Top Model: Predstavljeno 15 učesnica šoua

Izvor: tracara.com
Postavljeno 15 Mar 2011

Sinoć je na 25. spratu poslovnog centra Ušće, predstavljeno 15 finalistkinja emisije Srpski Top Model, koju ćemo imati prilike da gledamo, pod palicom nekadašnjeg supermodela Ivane Stanković. Prvu epizodu šoua moći ćemo da pogledamo sutra na televiziji Prva od 22 časa.


Od velikog broja devojaka koje su se prijavile na kasting, u emisiji ćemo pratiti zajednički život u jednoj kući finalnih petnaest kandidatkinja ovog šoua, koji se sa uspehom prikazuje u velikom broju zemalja godinama unazad. Kao glavna nagrada su potpisivanje ugovora sa modnom agencijom, putovanje u Izrael i snimanje naslovne strane za magazin Grazia.

Pored Ivane Stanković žiri ovog izbora čine i proslavljeni modni fotograf Miša Obradović i modni stručnjak i direktor modne agencije Klik, Nenad Radujević.

Jako nam se svidelo što su na sinoćnoj reviji na kojoj su po prvi put predstavljene lepe mankenke nosile modele mladih dizajnera iz Choomch Design Districta, a reviju je propratio koktel na kome su se pored poznatih lica Prve našli i Snežana Dakić, Aleksandra Perović, Andrej Maričić, Vladimir Cvetković i mnoga druga poznata lica…

Reklame

1 komentar

  1. sara said on 01/05/2011 at 20:39

    ssssssssssssssssssuuuuuuuuuuper

Ostavite komentar