Jelena Karleuša se seli na Dedinje

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 29 Mar 2011

Čini se da Jelena nije mogla da dočeka da fotografiše stan koji još uvek nema ni nameštaj, pa su se mnogi zapitali šta će se tek desiti kada ga namesti. Ipak Jelena kaže da je ovo sve što će se od njenog stana videti.

“Ovo je prvi i poslednji put da ću dozvoliti da se naš dom slika. Moj suprug i ja smo po tom pitanju striktni. Mi jesmo javne ličnosti, ali neke stvari su prosto privatnost. Učinila sam ovo samo da bih prekinula polemiku nekih medija i dokonih pojedinaca koji se od jutra do sutra bave time gde živim i šta radim. Ne žurimo sa useljenjem i trenutno čekamo nameštaj koji dolazi iz inostranstva”, kaže Jelena.

Zgrada inače ima podzemnu garažu, otvoreni i zatvoreni bazen kao i spa centar i fitnes salu. Jelenin stan ima četiri kupatila, a raspored je ona sama pravila. Upravo zbog te činjenice jedno od kupatila je duplo veće od kuhinje.

U Jeleninoj sobi ceo jedan zid je pretvoren u beli plakar, a naspram njega su vrata od ogledala koja vode u ogromni garderober. Samo dnevni boravak ima oko 70 kvadrata.

Reklame

1 komentar

  1. maja said on 31/03/2011 at 22:20

    daj molim te ne lazi vise,sta da ti nije deda u americi ostavio pare,verovatno mora da se seli iz prethodne gajbe,pa je sad iznajmila na dedinju…kakav lazov!!!!!!

Ostavite komentar