Story zvezda: Završen prvi krug prijavljivanja

Izvor: Story.rs
Postavljeno 18 Mar 2011

Prijavljivanje za konkurs za Story zvezdu, koje je trajalo od 15. februara do 15. marta je zvanično završeno. Na konkurs se prijavilo devedeset i pet kandidata, od kojih su najbolji po oceni žirija i publike prošli u drugi krug takmičenja. Među pesmama koje su se našle u izboru takmičara mogle su se čuti pesme Jelene Tomašević, Aleksandre Radović kao i pesme brojnih stranih muzičkih zvezda, a takmičari muškog pola uglavnom su birali pesme Tošeta Proeskog.


Kandidate koji su prošli u dugi krug takmičenja očekuje finalni kasting, gde će svoje vokalne sposobnosti pokazati pred članovima žirija koji čine eminente pevačice domaće pop scene Aleksandra Radović, Jelena Tomašević, Mari Mari,  poznati kantautor Aleksandra Milutinović i urednica magazina Story Beba Dragić.

Troje najboljih finalista dobiće ekskluzivnu priliku da nastupe na Story Awards večeri. Tom prilikom kandidati će izvoditi po jednu numeru, nakon čega će žiri doneti odluku o pobedniku. Kao nagradu pobednik dobija saradnju sa Aleksandrom Milutinović i nagradu Zvezda u usponu.

Video snimci svih prijavljenih kandidata su dostupni na www.storyzvezda.rs

Reklame

Ostavite komentar