Ceci se izgubio svaki trag

Izvor: Kurir
Postavljeno 31 Mar 2011

Poznatoj pevačici Svetlani – Ceci Ražnatović (38) izgubio se svaki trag. Ne javlja se na telefon i ne pojavljuje se u javnosti. Čak i njena vila u ulici Ljutice Bogdana izgleda kao da u njoj niko ne živi.

- Ceca trenutno želi samo jedno. Da decu i sebe zaštiti od pitanja i komentara. Naročito joj teško padaju priče da će morati da se isele iz kuće. Zbog toga se sklonila. Ne želi nikoga da čuje niti vidi. Čak se ni Miri Škorić, svojoj najboljoj drugarici, juče nije javljala – kaže za Kurir blizak prijatelj poznate pevačice. Međutim, na pitanje gde se Ceca trenutno sakrila od očiju javnosti, on neuverljivo odgovara da je „u svojoj kući“.

I dok neki njeni prijatelji govore da Ceca nije napustila Beograd i da je jednostavno odlučila da neko vreme ne napušta vilu u ulici Ljutice Bogdana, u blizini Marakane, ima i onih koji tvrde drugačije.

- Ceca već danima nije u kući – kaže drugi njen blizak prijatelj, uz opasku da „joj je dosta svega“:
- Spakovala je kofere čim se digla prašina oko optužnice i transfera fudbalera i otišla. Naravno, to ne znači da će bežati od optužnice, već da samo trenutno ne želi da odgovara na pitanja – dodaje on.

Iako se godinama nagađalo da li će optužnice biti ili ne, Ceci je, osim optužbi da je učestvovala u nezakonitim prodajama igrača, naročito teško palo to što će morati i da dokazuje kako je stekla imovinu.

Posebna policijska jedinica za finansijske istrage već je dobila zeleno svetlo od tužilaštva da pročešlja njenu imovinu. Prvi korak je popisivanje nepokretnosti, automobila, ali i provera računa u zemlji i inostranstvu. Istragom će biti obuhvaćeni i njeni bliski srodnici, sestra Lidija Ocokoljić, ali i bivši saradnici Dragiša Binić i Jovan Dimitrijević.

Reklame

1 komentar

  1. Sanja said on 31/03/2011 at 22:04

    CECA NAPUSTILA SRBIJU? KAKVO IZNENADJENJE, nije samo da je pobegla iz srbije (da Bogda se nikada ne vratila, tako zvana”SRPSKA MAJKA”) nego je i koncerte otkazala! sta to moze sve da znaci.
    kao prvo ceca ce po jos koji put slagati da ce izaci njen novi album na ljeto, cinjenica da je Ceca davnih dana prestala da se bavi sa muzikom, tako ona samo osvaja glupu decu da joj slepo veruju.
    Kao drugo CECA je dokazala da nije njoj stalo do naroda, ni ti do srbije, ona je citav zivot samo cuvala svoja ledja i dupe!!!

    CECO IDI, I NE VRACAJ SE IZDAJICO!

Ostavite komentar