TAP 011 počeli sa probama

Fotke postavljene 02 Mar 2011


Na probi ponovo okupljenog “Tap 011″ bilo je veselo.

Goca Tržan je kasnila 30 minuta, čini se čisto da bi ispoštovala formu – da najveća zvezda dolazi poslednja.

Njena koleginica Ivana Peters,  je, sasvim surpotno, došla ne kasneći ni jedan sekund, i bila raspoložena za sve sugestije organizatora, tehničara i ostale ekipe.

Milan, Đole i Pera, su bili presrećni ividelo sa da su jako srećni što su ponovo u muzici, s obzirom na to da su posle raspada grupe “Tap 011″ počeli da se bave sasvim drugačijim i mnogo ozbiljnijim poslovima.

Kad je proba počela, dve pevačice nisu mogle da se dogovore koju će pesmu prvo pevati, a i Goca je “na kvarno” pojačala svoj mikrofon da bi uz manje napora mogla da se čuje jednako jako, ili čak jače od Ivane, koja na ovo uopšte nije reagovala.

- Naše ponovno okupljanje se desilo sada zbog toga što je vreme za to. Nije moglo ranije. Da je moglo, bilo bi. Svašta se pričalo, ali nije istina da smo se posvađali. Jednostavno, nismo bili u kontaktu neko vreme. Inače, tekstovi koje je Milan pisao su jako duboki, iako su nas u to vreme mnogi smatrali cirkuzantima – otkrila nam je Goca Tržan.

Ivana je priznala da okupljanje, zapravo, i nije bila njihova ideja.

- Okupili su nas ovi iz Arene, ovo je bio njihov predlog i svi smo u isto vreme pristali na takav aranžman. I drago mi je da jesmo. Zanimljivo, nešto od svojih tekstova sam zaboravila, ali sam Gocine sve zapamtila. Neverovatno – kaže Ivana Peters.

Izvor: pulsonline.rs


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 4 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 4 slika.

Ostavite komentar