Tika Arsić priznao da voli kockanje

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 02 Mar 2011

Jedan od najvećih poroka – kockanje – nije zaobišlo ni glumca Tihomira Arsića, koji je u rijaliti programu „Parovi“ priznao da se kockao, ali i kako je počeo u jednoj od najvećih kockarnica u Beogradu.

- Došao sam na večeru kod druga Neše, koji je bio šef jednog velikog beogradskog kazina i poneo 50 maraka da zaigram. On mi je branio, govorio da to nije za mene, ali sam ja ipak želeo da igram. Nisam neki kockar, ali sam zaigrao. Stavio sam 50 maraka na crveno i dobio sto. Opet me je Neša terao od stola, ali sam ja bio uporan i duplirao uloge sve dok nisam došao do 800 maraka. Ej, to je tada bila lova – pričao je Arsić o svom prvom kockarskom doživljaju Tijani Dapčević i Suzani Bogdanović.
Ubrzo je Tika bio navučen na kocku. Novac od kockanja, kako je rekao, uglavnom je trošio po kafanama.
- Kasnije kada sam uzimao pare, žurio sam u grad. Od kafane do kafane. Morao sam sve da potrošim jer su pare od kocke maler. Nema gde nismo bili do jutra – nastavio je Tika.
Jednom je od novca zarađenog kockanjem kupio knjige.
- Jednom smo se prijatelji i ja našli kod „Londona“, gde se tek otvorila knjižara. Ušao sam i za sve pare koje sam uzeo na kocki kupio knjige o Titu. Kasnije, kad sam hteo da ih čitam, video sam kako su besmislene.
Zanimljivo je da Tika ovu priču nije pričao pred novopečenom suprugom Jelenom, sa kojom se nedavno venčao upravo u ovom rijalitiju.

Reklame

Ostavite komentar