Top Model Srbija: Takmičenje napustila Milica Paravina

Izvor: Kurir
Postavljeno 24 Mar 2011

Milica Paravina je druga devojka koja je ispala iz prvog modnog šoua u Srbiji  “Top model by Ivana Stanković’”, koji se prikazuje  na Televiziji Prva.

Od trideset prijavljenih devojaka izabrano je petnaest finalistkinja. Pre nje izbačena je Jelena Jokić.
U žiriju su voditeljka manekenka Ivana Stanković, fotograf Miša Obradović i Nenad Radujević.

U igri za titulu prvog modela nalaze se Tamara Vidić, Dejana Živković, Ana Minkić, Katarina Kojadinović, Neda Paštor, Neda Stojanović, Kristina Marković, Anamari Ćulafić, Marina Žikić, Bojana Banjac, Tijana Bajin, Milica Đorđević i Jelena Petrović.

Devojke su mislile da imaju kasting za holandskog klijenta u predsedničkom apartmanu hotela “Kontinental”.  Od tri devojke jedna je odbila ponudu da se nađu na večeri sa holandskim klijentom i loptu je prebacila na produkciju, odnosno Nešu Klika. Druge dve su prihvatile poziv i Ivana Stanković ih je žestoko iskrtikovala, dodajući da je tako nešto nedopustivo.

Kritike jednog člana žirija zbog loše higijene u “Top model” vili otvoriće žustru raspravu, pa ćemo saznati koje devojke izbegavaju četku i metlu. Milica Paravina dr posvađala sa nekoliko devojaka, pre svih Tamarom i Dejanom.

- Žao mi je, ali ne toliko, nisam razočarana. Za razliku od ostalih devojaka koje svim srcem žele da budu top modeli, da im manekenstvo bude životni poziv, ne nameravam time da se bavim. Nameravam da studiram medicinu i modeling mi je samo hobi. Na kasting sam se prijavila iz znatiželje, tako da je za mene veliki uspeh to što sam ušla u top 15. Zato i nisam bila iznenađena kad su mi saopštili da izlazim. Nisam imala velikih ambicija, na drugom snimanju se uopšte nisam trudila, pa sam očekivala da ću baš ja biti sledeća. Ovo iskustvo nikad neću zaboraviti, sa uživanjem gledam “Top model” i navijam za sve devojke -  rekla je Milica za beogradske medije.

Reklame

Ostavite komentar