Veliki brat 4: Završeni radovi na kući

Fotke postavljene 09 Mar 2011


Posle petomesečni radova konačno je završena kuća Velikog Brata. U nju će se već ove nedelje useliti 12 kandidata iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hecegovine, Makedonije i Crne Gore. Kuća ima 400 kvadratnih metara i više od 300 kvadratnih metara bašte, a nalazi se u beogradskom naselju Košutnjak.

U njoj su dosad snimali nekoliko sezona srpskog Velikog Brata, kao i muzički show ‘Operacija trijumf’. Mnogi tu kuću smatraju ukletom jer su čak četiri stanara umrla nakon što su je napustili.

Krajem 2007. godine, nakon prve sezone Velikog Brata, takmičar Antal Skendžić (20) ubio je majku Rozaliju (48) zabivši joj kuhinjski nož u srce. U drugoj sezoni rijaliti su prekinuli jer je automobil s četvoro bivših stanara sleteo u reku Vukodraž u Srbiji. Troje je preminulo.

Crnogorski maneken Filip Kapisoda, koji se takmičio u ‘VIP Velikom Bratu’, ubio je prošle godine svoju devojku, pevačicu Kseniju Pajčin, a zatim i sebe.

Crvenu je ove godine zamenila  smeđa boja
Dok su u kući na Košutnjaku živeli stanari ‘Operacije trijumf’, kuća je bila u vatrenocrvenoj. Sad preovlađuju uglavnom smeđi tonovi.
Svaki korak kandidata u kući pratiće 40 kamera i 60 mikrofona. Kuća je do sada najluksuznije uređena i postavljeno je tri puta više rasvete nego pre. Prvi put bazen je u kući i gleda na baštu. Kandidati će u kući biti 106 dana, ali uprkos lošem vremenu napolju će moći da se ‘brčkaju” i prave lude zabave u bazenu.

Zajedno će se tuširati

Takmičari Velikog Brata se neće moći sakriti ni u prostranom kupatilu. Ovaj put ima nekoliko zajedničkih tuševa. U kuću se ulazi kroz zlatna vrata, a iza srebrnih nalazi se ispovedaonica, gde će, kao i ranijih godinaa, nominovati stanare kojih se žele rešiti. Tu će moći i da razgovaraju sa psihologom koji će im uvek biti na raspolaganju. Zasad nije poznato hoće li kuća imati i skrivene delove koje će kandidatima otkriti tek posel. Stanare će u borbu za 100.000 evra  u nedelju uživo ispratiti i bivša ukućanka hrvatskog Velikog Brata – Antonija Blaće (31), ovogodišnja voditeljka regionalnog rijalitija. Ovogodišnji moto je ‘Ljubi bližnjeg svog‘.

Hrvatsko-srpski voditeljski duo

Za sada se ne zna ko će biti Antonijina koleginica ili kolega, ali piše se u medijima da će to biti upravo Marijana Mićić. Antonija o potencijalnom kolegi kaže da ga je upoznala i misli da će se jako dobro slagati.

- Videla sam kuću i jako mi se sviđa jer je drugačija od prethodnih- kaže Antonija, koja se takmičila u prvoj sezoni ‘Big Brothera’.

Dodaje da je njihova kuća u zagrebačkom Jadran filmu bila puno skromnija i manja, ali su svejedno uživali.

- Za mene je rijaliti Veliki Brat bio izuzetno iskustvo i sigurno bih ga ponovila. Znaš kako muškarci ceo život razgovaraju o vojsci i kako im je bilo, tako ja govorim o tome. Jedino što bih ovaj put sigurno pobedila- kroz smeh kaže voditeljka.

Jedva čeka show zbog kojeg će svaki tjedan iz Zagreba putovati u Beograd.

-Pre dve godine stalno sam putovala u Tajland (gde se te godine nalazila kuća hrvatskog Velikog brata, prim. aut.). Ovo je kao da idem u obližnji blok- zaključuje Antonija Blaće.

Izvor: iYupi.com

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar