Veliki Brat: Desio se i prvi seks između MArijane i Nemeša

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 23 Mar 2011

Kuća ‘Velikog brata’ dobila je i svoj prvi par, jer su se Marijana i Nemeš, koji danima otvoreno flertuju, konačno poljubili i na kraju završili zajedno u krevetu.

Sve se dogodilo sinoć kada je u kući napravljena žurka povodom Draženovog rođendana, i dok su ostali ukućani pevali, igrali i skakali u dnevnoj sobi, Marijana i Nemeš plesali su malo odvojeni od ostalih. Uz velike količine alkohola desilo se i ono što su svi očekivali, pa je par razmenio poljubac.

Tačnije, u jednom trenutku Nemeš je otišao da spava a Marijana ga je tražila po kući. Pronašla ga je u spavaćoj sobi i probudila poljupcem u usta, a onda otišla iz prostorije. Ubrzo se ipak vratila i ponovo poljubila Nemeša, a onda mu zamerila da se on stalno pomera od nje kada neko uđe u sobu. Mladi Beograđanin objasnio joj je da se on sklanja za njeno dobro, jer on nema nikoga ko ga čeka napolju i nema koga da povredi svojim ponašanjem u kući ‘VB’.

Par je na kraju zajedno legao u krevet, kada su zamolili Bojanu da zamene mesta, pa su spavali jedno pored drugog. Kamere su zabeležile da je Nemeš Marijanu grlio i pipkao ispod pokrivača, a plavokosa Šibenčanka se nije bunila.

Sutradan su shvatili da se stvari koje su se dogodile ne mogu zaboraviti i da više nema nazad. Marijani definitivno nije lako, jer je kod kuće čeka suprug i dvogodišnja ćerka.

Reklame

Ostavite komentar