Veliki Brat: Duška Bogdanovića velika muka naterala da uđe u rijaliti

Izvor: Scandal.rs
Postavljeno 22 Mar 2011

Duško Bogdanović iz svrljiškog sela Galibabinac u rijaliti „Veliki brat“ je ušao samo s jednom namerom – da pomogne porodici, koja se nalazi u teškoj materijalnoj situaciji. On i supruga Radojka ne rade.

Starija ćerka Nina studira ekonomiju u Nišu, sve same devetke i desetke. Mlađa Maja morala je da se zaposli i radi po 12 sati kao konobarica kako bi pomogla sestrino školovanje. I svi, zapravo, žive od deda Ljubine poljoprivredne penzije od 5.000 dinara.
- Ma, taj voli samo sa ženama, njega muško društvo ne interesuje. Ne zanima ga ni fudbal… Ma, isti Tičko, njegov deda po majci – kaže Ljuba, koji nas uvodi u kuću. Uz „smederevac“ on čeka da vidi Duška, ali je signal Pinka toliko loš da više odgleda trake po televizoru nego što vidi sina: – Snajka veli da se čuje, al ja sam star, ne čujem ništa.
Radojka voli da priča o svom Dušku.
- Nikad se nismo razdvajali. Srce će mi pući za njim. Otkako je tamo, ja sam preuzela sve, hranim krave, muzem, sve što je Dule radio. Gledam ga, jedva se vidi. Ništa ga oni ne razumeju, a znam da mu je muka. Ne može on u zatvorenom, ali mora izdrži. Kažu i da hoće da izađe, što ne bih volela. Trebaju nam te pare – naglašava Radojka.

Reklame

Ostavite komentar