Veliki Brat: Duško Bogdanović plakao jer želi da napusti kuću

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 16 Mar 2011

Dušku je izgleda dosta, i posle tri dana boravka u kući, doduše od toga dva na otpadu i on već želi da ide svojoj kući. Stvari mu nisu bile potaman ni dok je boravio u luksuznom delu, brinuo je o tuširanju u providnim kabinama, spavanju u zajedničkom krevetu, o podsmehu ostalih ukućana. Međutim situacija je sada još gora. A krevet je opet jedan od problema.


- Ne mogu da se odmorim. Da sam znao da će ovako biti, ne bih se ni prijavljivao. Vama je lako, vi ste mladi, ali ja ću da tražim da izađem, jadao se Dule svojim cimerima na otpadu.

Njihovo nagovaranje da proba da izdrži bar nedelju dana nije urodilo plodom i Dule je otišao kod Velikog brata.

- Razmišljam već dva dana i krajnji mi je cilj da napustim kuću, ali da ne snosim posledice. Ja sam siroma čovek i ako ja treba vama nešto da platim, ne znam odakle ću. Ako ne treba, ja bih da izađem. Osećam se kao zatvorenik. Psihički me ovo ubija, glava me boli ceo dan. Hteo sam svojim ćerkama da pružim bolji život, u slučaju da osvojim nagradu. Sad i da mi ponudite sve te pare, ja ne bih pristao. Pustite me, molim vas, ako neću da snosim posledice. Molim vas, kroz suze je pričao.

Veliki brat je ostao neumoljiv i rekao Duletu da još malo razmisli.

- Razmislio sam već i hoću da idem. Doćiću opet sutra sa istim zahtevom, insistirao je.
Uveče se Duško malo oraspoložio kroz priču sa cimerima Draganom, Nirmalom i Horvatom. Oni ga i dalje nagovaraju da se predomisli, a da li će se to desiti, videćemo.

Reklame

Ostavite komentar