Veliki Brat: Slavica ima ubedljivo najveće grudi u kući

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 16 Mar 2011

Treći dan u kući Velikog Brata obeležili su zanimljivi razgovori i događaji koji su se dešavali za vreme čišćenja dvorišta.

Da bi im dosadno čišćenje prošlo što brže, Bojana i Nikola vreme su prekratili pričajući o seksu, pa je zgodna odbojkašica otkrila da nikada ne bi imala seks pred kamerama jer rijaliti nije vreme ni mesto za takve stvari.

Po završetku zadatka koji im je naredio Veliki Brat, ukućani su se odmarali na ležaljkama, a Mila se udubila u Slavičin dekolte. 21-godišnjakinja iz Zagreba priznala je da su joj pozamašne grudi za koje misli da su teške 30 kilograma, taksistkinje privukle pažnju kada se sagnula tokom čišćenja. Toliko su je zaintrigirale da je sela Slavici u krilo i opipala joj poprsje, a nakon „proveravanja“, nastavila je da ćaska.

Mila je o grudima nastavila da priča i kasnije, tokom brčkanja u bazenu sa Sorajom, Nikolom Nasteskim i Nikolom Nemeševićem. Vučelićeva se tada pohvalila da su njene grudi, za razliku od Slavičinih, črvste jer su silikoni, a Nikola je konstatovao da su njemu implantati privlačniji.

Reklame

Ostavite komentar