Vesna Zmijanac potvrdila da više nema dečka

Izvor: Kurir
Postavljeno 20 Mar 2011

Folk zvezdi Vesni Zmijanac protekle nedelje bile su veoma turbulentne. Prvo se podvrgla fejsliftingu, jednom od najtežih estetskih zahvata, a potom je rešila da prekine pet meseci dugu vezu sa četrnaest godina mlađim biznismenom Željkom Rstovićem, što je ekskluzivno otkrila u razgovoru za Kurir STARS. Zmiki se sada oseća kao nova, a ovih dana uveliko radi u studiju i sprema pesme koje njena publika željno iščekuje.

Da li ste se oporavili od operacije?
- Jesam, i to posle četiri nedelje, iako oporavak inače traje osam nedelja, a već posle šest dana sam izašla iz kuće!

Niste imali strah od komplikacija?
- Ne. Jaka sam i ujedno nemirna osoba, pa je kod mene oporavak tekao brzo, što ne znači da drugi treba da se ugledaju na mene.

Zašto ste se podvrgli fejsliftingu?
- Za svako slikanje ili emisiju treba biti odmoran. Ipak je loš osećaj ako znate da sutra imate emisiju, a ne možete da spavate jer tu noć pevate. Sada taj problem ne postoji.
Jedna ste od retkih pevačica vaših godina koja toliko dugo nije posegla za estetskom hirurgijom.
- Jeste. Do 52. godine nisam imala nikakvu intervenciju te vrste. Tačno 52 godine, pošto mi drugi dodaju godine, umesto da mi oduzmu. Pišu da imam 54! Elem, mislim da je u tim godinama vreme da se nešto sredi na licu. Mogla sam to da odradim botoksom, ali vodila sam se onom: ili radi, ili ne radi.

Da li ste poželeli da “sredite” i grudi?
- Grudi su mi relativno dobre i ovakve. Prema toj vrsti operacije već imam otpor. Ipak je to jedan od najosetljivijih delova tela. Volela bih da su kao u tridesetoj, ali ništa im ne fali ni ovako. Možda bi trebalo da skinem tri-četiri kilograma, mada sam već skinula 12 na Filipinima, u “Survajveru”.

Šta vam je rekla ćerka Nikolija posle operacije?
- Oduševljena je. Nagovarala me je na to već deset godina, a onda je digla ruke jer je mislila da sam “prirodnjak”. Ali, ja umem da donesem neočekivane odluke. Kao kad sam otišla u “Survajver”. Mnogi su mislili da sam luda, ali ja sam ipak otišla i izdržala.

Verovatno vas je i vaš dečko Željko Rstović podržao?
- Ta priča je završena.

Raskinuli ste?!
- Ako kažem da je ta priča završena, znači da je završena.

Snimate nove pesme. Da li biste voleli da napravite koncert u Beogradskoj areni?
- Imam otpor prema koncertima, jer toliko ih je bilo da nemam želju za njima. Ako bude neka dobra organizacija, da ja ništa ne znam, samo kažu kad počinje koncert i eventualno probe pre njega, možda. Inače, više volim da nastupam u intimnijim varijantama.

Kao što ste pevali u kafani Zorice Marković?
- Baš tako. Koliko me je ljudi slušalo u toj kafani, to je kao da sam napunila Arenu!

Neke koleginice su se pitale zašto pevate tamo?
- Pita li mene neko šta volim? Ovog sam se poželela, vratilo me u mladost.
Kažu da imate devet stambenih jedinica u Beogradu, što znači da ste mudro ulagali novac.
- Mogla sam i mudrije. Ni mužu nisam davala da mi stavlja ruku u džep, ali sam mogla i bolje to da uradim, koliko je novca prošlo kroz moje ruke.

Pričalo se da ste se lečili od alkoholizma. Kako ste reagovali na to?

- Kratko i jasno: to je neistina. Alkoholizam je vrlo ozbiljna stvar. Nikad nisam bila alkoholičarka.

Reklame

Ostavite komentar