Vesna Zmijanac želi da se uda

Izvor: Press online
Postavljeno 04 Mar 2011

Folk zvezda i učesnica ekstremnog rijalitija „Survajver” Vesna Zmijanac (54), preksinoć se prvi put nakon estetske intervencije putem koje je zategla kožu lica i vrata pojavila u novom izdanju. Ona je, ruku podruku sa svojim izabranikom biznismenom Željkom Ristovićem (40), prisustvovala promociji novog „Grandovog” i „Telenorovog” projekta u hotelu „Hajat”.


Tom prilikom u razgovoru za Press čuvena kraljica tuge otkrila je koliko joj je vremena bilo potrebno da se privikne na novo lice.

- Nakon mog prvog pojavljivanja sa novim licem, mogu da kažem da sam zadovoljna jer su svi oduševljeni. Zanimljivo i neobično bilo mi je jedino kada sam se prvi put nakon operacije našminkala. Pogledala sam se u ogledalo i videla ženu koja neverovatno podseća na mene – našalila se Vesna na svoj račun i dodala:

- Tek sada nakon operativnog zahvata vidim koliko je lepa ova promena. Priznajem da se osećam sigurnije, a srećna sam kada mi ljudi kažu da izgledam mlađe – samouvereno ističe Vesna i tvrdi da je jedan od razloga za njenu promenu ljubav koju oseća prema četrnaest godina mlađem dečku Željku.

- Željko i moja ćerka su me od početka podržali u nameri da sredim svoje lice. Mogu da kažem da sam srećna, ispunjena i voljena. Ali što se braka tiče, to ne želim da potenciram ili planiram, ako se desi biće lepo. Ipak treba uživati u životu i pustiti da stvari imaju svoj tok. S obzirom na to da je Željko mene osvojio, dopustiću mu da on odluči da li ćemo uploviti u bračne vode ili ne! Uopšte mi ne smeta što je on mlađi od mene, pa ja sam duhom mlada – kroz osmeh je poručila Zmiki.

Poznata pevačica smatra da je još uvek rano da postane baka, ali da će biti najsrećnija kada taj trenutak dođe.

- Nikolija jeste velika, ali ne bih još volela da se ostvarim u ulozi bake jer želim da ona prvo završi sve obaveze oko fakulteta. Inače, kada bude upoznala čoveka svog života, ja ću je podržati i u tom koraku. Brak zahteva jednu dozu ozbiljnosti koju nažalost moja devojčica još uvek nema, a to ste videli tokom njenog boravka na Filipinima – ispričala je Vesna za Press.

Reklame

Ostavite komentar