Vlatka Pokos: Nisam bogata, imam ogroman stambeni kredit

Izvor: tportal.hr
Postavljeno 16 Mar 2011

Voditeljka, pevačica, a odnedavno i autorka knjige, Vlatka Pokos, otkrila je Jutarnjem listu šta je trenutno muči u životu, šta veseli kao i  da se bez obzira na napise u medijima uopšte ne oseća bogatom jer otplaćuje kredit.

Vlatka Pokos predstavila je svoju knjigu ‘Život u raju’ i za Jutarnji list otkrila da je živciraju ostale zvezde na hrvatskoj sceni jer, po njenom mišljenju, ništa ne rade već se samo fotografišu. ‘I ja bih se mogla svaki dan tokom leta fotografisati u izazovnim kupaćim kostimima i bila bih u svim medijima, ali to ne želim raditi’, otkriva Vlatka za Jutarnji list.

Ni ovoga puta Vlatka nije preskočila temu svoga razvoda od Josipa Dikana Radeljka pa je otkrila da se upravo tokom razvoda, kada je završila na ulici, uverila da postoje vrlo zli ljudi. Vlatka napominje i da smatra da žene u Hrvatskoj nemaju nikakva prava i da nadležne institucije nisu od velike pomoći. Njoj su od velike pomoći bili bogati i uticajni ljudi koje, srećom, poznaje.

‘Imam nešto veća primanja od prosečnog Hrvata, ali i veće izdatke, tako da uopšte nisam bogata. Imam ogroman stambeni kredit i skupi leasing za automobil’, kaže Vlatka za Jutarnji list i tvrdi da javnost ima pogrešnu percepciju o njenom finansijskom stanju.

Reklame

Ostavite komentar