Vupi Goldberg: Na dodeli Oskara sam bila uduvana

Izvor: index.hr
Postavljeno 24 Mar 2011

Vupi Goldberg kaže kako se uduvala pre nego što je krenula na dodelu Oskara 1991. godine, kada je osvojila tu nagradu za najbolju sporednu ulogu u filmu “Duh”. 55-godišnja glumica bila je toliko nervozna pre dodele da se morala malo smiriti.

“Naučila sam nešto iz tog iskustva. Nemojte se nikada napušiti ako postoji i najmanja šansa da ćete u takvom stanju morati govoriti pred sto miliona ljudi. Ali bila sam toliko nervozna da sam popušila poslednji džoint sa travom iz vlastitog kućnog uzgoja. Kada su prozvali moje ime, smrzla sam se i razmišljala, jebem mu, broji stepenice, jedna, dve, tri, sad na pozornicu, joj, znala sam da nisam to smela uraditi”, ispričala je Vupi Goldberg.

Glumica dodaje kako ju je odmah posle dodele zvala majka, koja je shvatila u kakvom je stanju čim ju je videla na pozornici. “Zato sam brže bolje išla pregledati snimak dodele, ali mislim da se nikako nije videlo da sam napušena. Znam da to nije u redu, pušiti džoint pre takvog događaja, ali šta mogu kada ne pijem alkohol”, kaže Vupi.

Reklame

Ostavite komentar