Željko i Jovana porukama pregovaraju o pomirenju

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 26 Mar 2011

Protekli dan obeležili mirovni pregovori u Beogradu i Milanu. U Beogradu su, naime, pregovarali Željko Joksimović i Jovana Janković o eventualnom pomirenju i nastavku ljubavne veze, a u Milanu Seka i Saša Đorđević.

Nakon što je u petak ujutru iznenada i nenajavljena Jovana svratila na kafu kod bivšeg verenika, sve glasnije se priča o mogućem pomirenju između slavnog pevača i popularne voditeljke.

– Željko je održao sjajan koncert u Cirihu u petak uveče. Bilo je prepuno, a on je pevao bolje nego ikada. Posle mnogo vremena bio je veoma raspoložen i nasmejan. Kada su ga ljudi pitali hoće li se pomiriti sa Jovanom, zagonetno je odgovorio „čuće se” – priča muzičar iz Željkove ekipe.

On kaže da juče pre povratka u Srbiju Joksimović nije ispuštao telefon iz ruke i da je dobio mnogo SMS poruka. Pretpostavlja se da ih je slala Jovana. S osmehom na licu odgovarao je na njih. Jankovićeva je za to vreme u Beogradu pričala svojim prijateljima da je shvatila da je najsrećnija u životu bila upravo u protekle tri godine koje je provela s njim. Uporedo s tim, „preko bare“, u Italiji bivši košarkaš i njegova supruga nastojali su da nađu način da sačuvaju svoj 15 godina dug brak i nastave da žive zajedno.

Reklame

Ostavite komentar