Željko Mitrović kreće u kontranapad

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 19 Mar 2011

Vlasnik televizije “Pink” Željko Mitrović doputovao je u Srbiju oko 18 časova svojim privatnim avionom.

Posle skoro tri meseca provedenih na lečenju u Nemačkom gradu Flenzburg, vlasnik televizije Pink obratio se gledaocima u udarnoj informativnoj emisiji “Nacionalni dnevnik”. Posle konstatacije da su nakon tri meseca lekari odlučili da je spreman da se vrati svojim obavezama Mitrović je rekao:

“Osećam se odlično, kao da sam ponovo rođen i to ne samo u metaforičkom smislu nego i bukvalno. Imam novu koštanu srž, novu krv, u principu osećam se kao beba…Ponovo sam u punom pogonu, energetski odlično stojim, tako da mogu da kažem da sam u potpunosti ozdravio”.

Ponovši da je u bolnicu primljen u katasrofalnom stanju, Mitrović je naglasio da se zbog svega što mu se dogodilo promenio i kao ličnost i da je od sada manje tolerantan. Komentarišući prijavu koju je podneo protiv NN lica dodao je da nema sumnje da je otrovan, što su potvrdile i kasnije analize.

“To se desilo u drugoj i trećoj nedelji seprembra. Dva meseca su trajali simptomi, ali su karakteristični za umornog i iscrpljenog čoveka, stvar se pogoršavala iz dana u dan i u decembru kada sam otišao kod lekara ispostavilo se da sam u relativno dobrom psihofizičkom stanju ali da nemam krvi u sebi. U principu trovanje je dokazano sistemom eliminacije. Urađene su kompletne analize i videlo se da nisam imao leukemiju, kancer, niti da je postojao bilo koji drugi uzrok te bolesti osim intoksikacije”.

Na komentar voditelja Slavka Beleslina da se tokom njegovog odsustva na kompaniju “pucalo iz svih mogućih oružja”, Mitrović je odgovorio:

“Tačno je, pucalo se. Ti koji su pucali, pucali su , a sada je red na nas da mi malo pucamo. Ali, pre nego što počnemo da pucamo prvo ćemo završiti stvari koje smo započeli – okončaćemo reforme na nivou cele Pink media grupe, a ja planiram da reformišem sebe i svoj život. Pritom ćemo da napravimo dobru analizu ko nam je bio prijatelj, a ko neprijatelj u ovom periodu koju je bio veoma težak za Pink”, rekao je Mitrović i naglasio da će završiti projekte u Makedoniji i Sloveniji, sređivanje programske šeme u Srbiji kao i organizacione i sve druge reforme na nivou kompanije. Prema podacima do kojih je došao svet.rs, gospodin Željko Mitrović sutra se vraća u Nemačku.

Reklame

Ostavite komentar