Žika Nikolić pred otkazom!?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 01 Mar 2011

Voditelj Živorad Žika Nikolić koji je u svojoj emisiji “Žikina šarenica” na RTS opsovao (naravno uživo), kažnjen je novčano, a ukoliko mu se bude ponovo dogodio neki sličan incident, biće i suspendovan! – saznaje S media portal od izvora iz vrha RTS.

- Nije opsovao dečaka, ali jeste uradio nešto što je nedopustivo – psovka se čula u programu i to jednostavno nije smelo da se dogodi. On je kažnjen po džepu, oduzimanjem određenog procenta od plate, a ako se bude ponovilo tako nešto, biće sigurno suspendovan. Ne treba ni spominjati koliko je ovaj kiks iznevirao prvog čoveka RTS Aleksandra Tijanića – izjavio nam je dobroobavešten izvor iz vrha “Javnog servisa”
Naime, neverovatna “greška” više nego iskusnog novinara zaprepastila je srpsku javnost, pogotovo što je u pitanju bila “reakcija” na gostovanje dečaka M. N. iz Ljiga, koji je u emisiji čitao pesmicu „Moje selo“, nagrađenu u njegovoj opštini.
Voditelj nije imao strpljenja da ga pusti da je pročita do kraja, pa je u momentu kad su počele reklame, ne znajući da mu je mikrofon i dalje uključen, uzviknuo: “Alo, jebote, skrati to! Nije to pesma za Nobela!“

Reklame

1 komentar

  1. smilja said on 02/03/2011 at 14:27

    najbolja emisija i jedina na rts nemate nista bolje od zikine sarenice samo tada gledam rts najbolji si ziko

Ostavite komentar