30.000 posetilaca na koncertu Dejana Stankovića Kralja

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 18 Apr 2011

Dejan Stanković Kralj, kao što je i najavio, održao je koncert na Ušću pred više od 30.000 ljudi!

Koncert Dejana Stankovića Kralja u Beogradu

Kontroverzni voditelj “Lude kuće”, koju (ne) gledamo na televiziji Happy, u svojoj prepoznatljivoj odeći, sa krunom na glavi, pevao je na bini “hitove”, dok je masa ljudi trčala Beogradski maraton.
“Svi su oni bili na mom koncertu. Bilo ih je više od 30.000, među kojima i kralj Aleksandar i Katarina Karađorđević, koji su me oduševili. Prišao je kralj da se upoznamo, dok su svi koji su se zatekli u blizini slikali, što aparatima, što mobilnim telefonima. Ovo je velika stvar, koncert je održan, obećanje je ispunjeno. Mene je videlo mnogo ljudi, protrčali su pored mene, a nebitno je koliko su se zadržali”, ispričao je Stanković.
Kralju Aleksandru bilo je interesantno ono što je uradio Dejan Stanković, a s obzirom na to da ga je već video u ulozi vladara, prišao mu je i pozdravio ga, čestitao na ludoj ideji, pozvao ga da bude gost u Belom dvoru – kako priča samoprozvani Kralj.
Sve vreme snimale su kamere, iznenađene ovim postupkom voditelja, ali su mu svi čestitali, što na ideji, što na tome što ne zna za blam.

Reklame

Ostavite komentar