Afera trovanje: Željko Mitrović konačno u policiji

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 09 Apr 2011

Sumnje vlasnika TV ’Pink’ Željka Mitrovića da je neko probao da ga ubije sistematskim trovanjem, uskoro će ispitati beogradska policija.

Iako je Mitrović i sam sproveo neku vrstu istrage tokom boravka u Nemačkoj, sada će prepustiti policiji da utvrdi činjenice.

’Željko zna ko je hteo da ga ubije, ali da se ne bi ogrešio, želi da policija do kraja završi svoj posao. Bio je vrlo razočaran kad je shvatio da su u to umešani njemu bliski ljudi, kojima je verovao. Upravo zbog toga je rešen da policiji ispriča sve što je otkrio. Uveren je da će tako pomoći inspektorima da pronađu dokaze za hapšenje tih ljudi’ rekao je izvor za ’Kurir’.

Prijatelj prvog čoveka ’ružičaste imperije’ navodi da je iskustvo sa trovanjem navelo Mitrovića da se distancira od velikog broja ljudi, te da će sada biti mnogo oprezniji.

’Shvatio je da je mogao preskupo da plati to što je verovao nekim ljudima. Policija ga dosad nije saslušala jer je dugo bio na lečenju. Tek posle iskaza koji će dati počeće da ispituju sve njemu bliske ljude. U medijima se najčešće pominjalo kako on navodno najviše sumnja na pašenoga Zlatka Krmpotića i njegovu suprugu Lolu, inače rođenu sestru Milice Mitrović, a sumnja i da je neka saznanja o njihovim nečistim poslovima imala i Miličina sekretarica Aleksandra Korica’ završava Željkov prijatelj.

Reklame

Ostavite komentar