Ana Nikolić: Moj dečko nije oženjen

Izvor: Press online
Postavljeno 10 Apr 2011

Jedna od najseksepilnijih srpskih pevačica Ana Nikolić nedavno se vratila iz Dubaija, gde je na sunčanim plažama provela šest nezaboravnih dana u zagrljaju novog dečka.

Revoltirana time što je njen privatni život stalno bio meta javnosti, Ana ne želi da otkrije identitet svoje jače polovine, ali za Press kaže da joj smetaju insinuacije da je on oženjen.

- Poučena lošim iskustvima iz prošlosti, bukvalno do dana svoje svadbe, nikada više nijednog muškarca neću predstaviti javnosti. Duboko sam povređena navodima da je moj izabranik oženjen, i osim što ću oštro demantovati tu laž želim da istaknem da nisu tačni čak ni inicijali koji su se pojavili u pojedinim medijima – kaže Ana i dodaje:

- Zaljubljena sam i ne želim da govorim više ni reč na temu svoje privatnosti, a svi koji je tendenciozno budu narušili, odgovaraće pred sudom. Pošto smatram da sam izuzetno korektna prema medijima, isto očekujem i zauzvrat kada je moj privatni život u pitanju – odlučna je ova pevačica.

Ana je s poslednjim albumom „Mišo moj” napravila pravi muzički bum pa je nastupe već sada zakazala sve do avgusta. Ipak, „barbika iz Paraćina” uspela je početkom aprila da otputuje u Arapske Emirate.

- Nažalost, lepo vreme me nije poslužilo i u more gotovo nisam ni ušla, što mi je veoma žao. Uživam u ronjenju, skijanju na vodi, kao i u dugom plivanju, ali zbog hladne vode vreme sam uglavnom provela na hotelskom bazenu i u džogingu po plaži. Nisam previše obilazila grad, samo par tržnih centara, ali bez meni svojstvenog sumanutog trošenja, jer sam odlučila da malo prištedim i sebe od ovog albuma počastim nekom vrednom nekretninom – kaže Ana za Press.

Reklame

Ostavite komentar