Bane Moićević je uzrok raskida Milene i Nemanje

Izvor: Kurir
Postavljeno 08 Apr 2011

Nemanja i Milena raskinuli su zbog svog kolege. Ćeranićka i Čačanin su već dva meseca u tajnoj vezi, a ona je prijateljicama pričala da joj se dopada imaginarni Crnogorac samo da bi Stevanoviću skrenula pažnju sa Baneta, saznaje Kurir.


- Uspešno su se skrivali. Milena nije pružala Nemanji apsolutno ništa, pa je bilo logično da on posumnja da postoji neko drugi, ali ga je vešto navela na pogrešan trag pominjući izmišljenog Crnogorca. Međutim, Stevanović je saznao istinu i pitanje je kako će reagovati kad se bude prvi put susreo s kolegom, s obzirom na to koliko je impulsivan – naglašava izvor Kurira blizak pevaču.

Tragom ove priče pozvali smo Mojićevića. Na pitanje da li se plaši Nemanjine reakcije, budući da je razotkriven, nakon dramske pauze je odgovorio:
- Ne bih hteo to da komentarišem!
Ali nije želeo ni da nas demantuje.
S druge strane, ni Nemanja ni Milena nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Reklame

3 komentara

  1. slavica said on 08/04/2011 at 14:42

    Gledala sam na prvoj tv.neku njegovu izjavu gde tvri da je moguce i pomirenje,nikad se ne zna !???Toliko glupog muskarca nisam cak ni upoznala u zivotu !tri meseca ga gledasmo kao mladog majmuna u trenerci uvucenoj u bele carapice gde se tek kao puvanjak privuce da bi oslusnuo pricu ili situaciju medju ljude koji i nisu znali ko je on !Gledasmo da je pljuje ,stiska vilicu ,gura ,a da ni suzu pustila nije ni u jednoj od hiljadu bljak situacija,gde bi svaka devojka pokazala emociju! ne, i kategoricno tvrdim da je on nju interesovao kao lanjski sneg,ili u zabludi da je pun ‘tezgi”a i kasnije bojeci se Sase Popovica!Danas svetski dan Roma !Pa Milena srecan praznik opasnice od 47 kilograma!Toliko muskaraca u svom kratkom zivotu??Bruka!

  2. caca said on 27/04/2011 at 22:13

    svaka cast dijelim misljenje sa tobom slavice sve sto si rekla je istina potpuno si u pravu kakva ja ovo prikaza od djevojke uzas a nemanja uzivaj u zivotu zasluzujes mnogo bolje od ovog priveska samo kako joj je spot nisko budzetan sexi milena a sta užas jadna zemljo sta drzis a njegov glas i njegovi spotovi svaka čast.Nemanja stvarno shvati vise da se samo lepala uz tebe ova samo preko k… moze da prodje promijenila je dosad toliko da ne moze da ih ni sama nabroji seljanka iz p.m

  3. dane said on 09/05/2011 at 00:17

    citam kometnatare i razmisljam kako jedino istinsko zlo za zenu moze biti zena i samo zena.,, toliko gorcine u tekstovima a milenu pretpostavljam da i ne poznaju, te da imaju u zivotu puno vece probleme i vece promasaje…mozemo samo biti zavidni mileni jer toliki lijepi i uspjesni momci zele da budu sa njom..djevojka je cvrsta i stabilna licnost iako je dosta mlada i na pocetku karijere… suvisno je kometirati da je jako lijepa i zgodna…milena 20-te gazi…

Ostavite komentar