Bekamovi nepoželjni u elitnoj školi

Izvor: PG portal
Postavljeno 06 Apr 2011

Bivši đaci prestižne privatne škole u koju Dejvid i Viktorija Bekam žele da upišu svoje sinove, pobunili su se protiv toga, pošto misle da čuveni par potiče iz radničke klase i da njihovoj deci nije mesto među aristokratijom.


Godišnja školarina odina u “Haberdashers’ Aske’s” košta 14.000 funti. Pojedini bivši učenici ove škole misle da fudbaler i Poš Spajs nisu njihova sorta ljudi.

Jedan ih je kritikovao i zato što su “radnička klasa”. Ovi komentari objavljeni su na izuzetno posećenom sajtu Mumsnet na kojem majke daju savete o roditeljstvu.

U jednom od komenatara bivših đaka piše:” Viktorija je spominjala u intervjuima da nikada nije čitala knjige, pa bi bilo iznenađujuće da neko poput nje ima akademske planove za svoju dragu decu, kada bi oni i sa lošim ocenama prošli kao kraljevska porodica”.

Učenici ove škole moraju da prođu prijemni ispit, a pojedini profesori su već izjavili da deca Bekamovih neće biti upisana ako ne polože. Očekuje se da se Bekamovi vrate kući krajem godine kada Dejvidov ugovor sa Galaksijem ističe. Oni su u martu rekli da žele da upišu 12-godišnjeg Bruklina, osmogodišnjeg Romea i šestogodišnjeg Kruza u spomenutu školu kada se budu vratili u Englesku iz Los Anđelesa.

Reklame

Ostavite komentar