Boki 13 i Ognjen Amidžić postali prve komšije

Izvor: poznati.info
Postavljeno 06 Apr 2011

Nakon incidenta sa neprijavljenim boravkom u Srbiji, Bojan Jovanovski poznatiji kao Boki 13 je rešio da iznajmi luksuzni stan na Dedinju od devedeset kvadrata. Sasvim “slučajno” je odabrao upravo onaj koji ima zajedničku terasu sa stanom Ognjena Amidžića koji već odavno živi u tom kraju.

- Boki već duže vreme traži stan i konačno je pre dva dana našao ono što mu odgovara. „Isprsio“ se malo više, ali hteo je da to bude Dedinje zbog „Pinka“, koji je blizu. Boki i Amidžić dele zajedničku terasu, a uzglavlja njihovih kreveta deli samo zid - rekao je izvor blizak voditeljima.
- Istina je da mi je Ognjen prvi komšija i mnogo mi je drago! Mi smo ipak drage kolege - rekao je Jovanovski, dok je Amidžić izjavio da će dati vremena Bokiju da se pokaže kao komšija.

- Da, da, javio mi se Boki preksinoć da mi saopšti tu informaciju. Videćemo kakav će se pokazati kao komšija. Ne verujem da će buka predstavljati problem jer mislim da je miran kao bubica – rekao je uz osmeh Ognjen.

Verujemo da će se novopečene komšije zbližiti, a pošto nam se bliže vrele letnje noći, možda Boki skupi hrabrost i poseti komšiju preko terase u sitne sate ne bi li potražio osveženje

Reklame

Ostavite komentar