Boro Drljača: Era Ojdanić je običan dripac

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 16 Apr 2011

Bora Drljača (69) žestoko se posvađao sa kolegom Andrijom Erom Ojdanićem. Besan kao ris, neće da čuje za njega i prekinuo je višedecenijsko prijateljstvo s njim. Kako objašnjava, kolega ga je nasankao i sada ga zbog njega svi smatraju za prevaranta i foliranta što nikada nije bio.

“Era me je navukao kao običnu budalu. Zbog tog dripca propala mi je unosna tezga. Tako mi i treba, kad verujem prijatelju. Decenijama smo imali fantastičan odnos, u bezbroj emisija smo se zajedno pojavili, a on meni tako da smesti. Nisam ni malo naivan, ali me je izradio kao magarca. Ma ne znam šta bih mu uradio koliko sam besan”, kaže Drljača i na pitanje da pojasni zašto je toliko ljut na njega kaže:

“Dve godine su mene ganjali i pokušavali da mi smeste u emisiji ‘Nemoguća misija’ i nije bilo šanse da me nahvataju. E, tu se umešao Era. Pozvao me jedan dan i ponudio da zajedno odemo na neku tezgu u Jagodinu. Ne znam šta mi bi da pristanem, otkažem već dogovoren nastup na jednom krajiškom prelu u Sremu i krenem sa njim. Otpevao sam svoje, a onda mi je namestio… Trebalo je da ga oteram u tri lepe, umesto da idem sa njim. Ali eto, đavo mi nije dao mira. I opet sam pogrešio. Trebalo je da ih sve zajedno, na čelu sa Erom, pošaljem tamo gde ne treba i da priča bude završena. Ali, bilo mi je žao jer znam koliki je posao organizovati ‘Nemoguću misiju’, pa sam pristao sam da igram po njihovim pravilima ne pokazujući da mi je sve jasno samo da priča ne bi propala. I onda doživim da me u nekim novinama nazivaju koje kakvim imenima i čovekom koji je hteo na prevaru da dobije auto. Tako mi i treba kad sam ispao budala, a unosna tezga mi zbog Ere dripca propala. Nije pošteno, ja to njemu nikad ne bih uradio. Znam ja šta je dobra šala, uvek sam za akciju, ali stvarno nema smisla to što mi je priredio. Dosta mi je njegovih fora i fazona”.

Reklame

Ostavite komentar