Ceca u pritvoru snima novi album

Izvor: Kurir
Postavljeno 16 Apr 2011

Svetlana – Ceca Ražnatović (38) za nekoliko nedelja počinje sa snimanjem novog albuma, saznaje Kurir iz izvora bliskih pevačici. Iako je u poslednje vreme ozbiljno razmišljala o napuštanju estrade, ona je ipak odlučila da snimi novi CD.

Tekstove će joj i ovog puta pisati Marina Tucaković, koja je odlično poznaje, a za muziku će biti zadužen Aleksandar Milić Mili:

- Imaće improvizovan studio u kući, a opremu će doneti iz svog studija, koji se nalazi u neposrednoj blizini televizije Pink. Marina uveliko radi na pesmama, a i Mili će se uskoro aktivirati. Sve svoje emocije, pozitivne i negativne, pretočiće u pesmu i ovo će verovatno biti jedan od najboljih albuma koje je uradila u karijeri dugoj četvrt veka. Ona se nada da će CD izaći na jesen – kaže za Kurir pevačicina prijateljica koja je želela da ostane anonimna.

Ceca se, objašnjava ona, pomirila s činjenicom da će neko vreme morati da bude u kući, pa će kreativno iskoristiti taj period.

Podsetimo, Ražnatovićeva je prethodni album „Idealno loša“ objavila u junu 2006, nakon čega je održala i koncert na Ušću, na kojem je okupila više od 100.000 obožavalaca. Ovo će biti njen 14. album.

- Ponudila je tužilaštvu nagodbu samo da bi privela kraju dugogodišnju agoniju. Mesecima će biti u kući, ali sada zna kako će da iskoristi to vreme – kaže Cecina prijateljica.

Reklame

1 komentar

  1. Svetlana P@yahoo.com said on 17/04/2011 at 09:03

    Hocu i ja takav pritvor!

Ostavite komentar