Ceca: Presrećna sam, ovo je kraj moje agonije

Izvor: Kurir
Postavljeno 13 Apr 2011

„Moja agonija je završena. Konačno smo moja porodica i ja uspeli da nađemo svoj mir“, rekla je Svetlana – Ceca Ražnatović (38) svom dobrom prijatelju posle sklapanja nagodbe s tužilaštvom. Kako on kaže za Kurir, pevačica je odahnula pošto je dogovor postignut i ne pada joj teško što je do kraja godine neće biti na javnoj sceni.


- Presrećna je što se, pre svega, neće odvajati od dece. Nije joj važno da li će uopšte izlaziti iz kuće ili ne. Važno joj je da se neće vraćati u zatvor. Uostalom, prijatelji je mogu posećivati – kaže sagovornik Kurira blizak poznatoj pevačici.

Odluku o tome da li će kuću u Ljutice Bogdana moći da napušta doneće sud.
- Presudom će biti precizirano da li i pod kojim uslovima Ceca može povremeno da skida narukvicu sa nožnog zgloba. Pošto nije stalno zaposlena, mogla bi da napušta svoj dom u skladu s poslovnim i porodičnim obavezama, ali u svakom slučaju joj neće biti dozvoljeno da napušta Srbiju – kaže naš sagovornik.

Udovica Željka Ražnatovića Arkana i njena sestra Lidija Ocokoljić priznale su da su učestvovale u nezakonitim prodajama fudbalera i zbog toga su, podsetimo, dobile godinu dana, odnosno šest meseci kućnog pritvora.

- Da bi sporazum postao pravosnažan, mora da bude potvrđen i od suda. Ročište na kom će ta odluka biti razmatrana još nije zakazano, ali sudija koji je predmet dobio to će učiniti vrlo brzo. Može se očekivati da će do kraja meseca Ceca i zvanično biti u kućnom pritvoru – kaže sagovornik Kurira. Kako je pevačica tokom akcije „Sablja“ u pritvoru provela četiri meseca, ostaje joj da odsluži još osam. To znači da će Ceca prvu „tezgu“ moći da ugovori već za doček 2012. godine.

Osim kućnog pritvora, kako je Kurir pisao, pevačica i njena sestra Lidija moraće državi da vrate 1,5 miliona evra.

Reklame

2 komentara

  1. Lolamedjuoblacima said on 13/04/2011 at 07:59

    Tvoja agonija je zavrsena, ali agonija Srbije je sve veca i dublja, sa likovima poput tebe!

  2. M said on 29/04/2011 at 16:50

    Cecoo izdrzii i ne brini dusmani su ti smestili aliu ti ces se ponovo izdici iznad svih njih….A sto je najbitnije tu smo mi tvoji fanovi a ima nas punoo punoo…PUNO POZZZZ….:)

Ostavite komentar