Deci Elizabet Tejlor samo mrvice od njenog bogatstva

Izvor: slobodnadalmacija.hr
Postavljeno 05 Apr 2011

Poslednjih mesec dana života Elizabet se trudila da zadrži mir među članovima porodice koji su se već počeli prepucavati oko njenog bogatstva.

Izvori bliski nedavno preminuloj glumici potvrdili su da je Elizabet pre smrti bila tužna zbog ponašanja svoje dece, koja bi ove nedelje, kad je najavljeno otvaranje testamenta, mogla ostati bez dobrog dela novca ako se obistine najave kako će veći deo nasledstva pripasti njenoj humanitarnoj organizaciji za borbu protiv AIDS-a, a osim menadžera, i ličnom  asistentu Timothyju R. Mendelsonu kao i frizerki Jose Eber.

Čini se da bi najviše mogao profitirati Winters, koji se zbližio s pokojnom glumicom nakon njenog poslednjeg razvoda 1996., pa su mnogi nagađali da će postati njen osmi suprug.

Takve su glasine silno zabavljale Elizabet jer je znala, a to je i javno potvrdila, da je Jason “100-postotni homoseksualac”.

− Svi smo jako ponosni na nju i sve što je ikada radila, a njenu ćemo odluku poštovati − izjavio je Elizabetin 57-godišnji sin Michael nakon sahrane, a nadolazeće vreme pokazaće koliko će ostati dosledan svom stavu.

Reklame

Ostavite komentar