Ekrem napisao pesmu za Igbalu

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 01 Apr 2011

Posle (ne)slavnog boravka na „Farmi“ i povratka u Njujork, Ekrem Jevrić, zvani Gospoda, u velikom je poslu. Kako tvrde njegovi zemljaci iz Gusinja, Ekrem je morao mnogo da se potrudi da povrati poverenje supruge Igbale, koju je u rijalitiju znao da zaboravi pored Vendi.

Međutim, dovitljivi i na čudan način lucidan Ekrem seo je i napisao pesmu posvećenu voljenoj Igbali, koja počinje stihovima: „Igbala, Igbala, sve je bilo šala. Kad sam stig’o do finala, Vendi mi nije dala.“

Kako piše revija „Fokus“, glasilo Gusinjana i Plavljana u SAD, Ekrem je pesmu predstavio u lokalu kod Mrkija na Astoriji, odakle su Gusinjani svojevremeno zbog nepristojnog ponašanja isterali Roberta de Nira. Ekrem je godinama redovan posetilac i zabavljač u ovom lokalu, gde je upoznao i čuvenog violinistu Petmora Luisa. Pokušali su da zajedno otpevaju hit „Kuća pos’o, pos’o kuća“, ali, Amerikancu nije išlo.

- Je.ite mi sve, ako ja ovoga čoveka išta razumem – odvalio je pivom dodatno stimulisani Gospoda Ekrem. – Priča mi o violini i svojoj muzici, a ja ne razumem često ni ono što sam pevam.

Vragolasti Jevrić se tom prilikom izvinio svim ženama iz njegovog zavičaja koje žive u Americi, zbog neodmerenih reči koje je izgovorio u rijalitiju:

- Bio sam pijan. Nisam znao za sebe. Ne znam ni šta sam sve pričao. Sramota me je od toga što sam pričao, jer sve te žene volim kao sestre i molim ih za izvinjenje.

Reklame

Ostavite komentar