Emina Jahović želi silikone

Izvor: Opera-17.com
Postavljeno 13 Apr 2011

Pop pevačica Emina Jahović-Sandal otkrila je da priželjkuje da svom suprugu, turskom pevaču Mustafi Sandalu, rodi još dvoje dece.

- Mustafa i ja razmišljamo o drugom detetu i nadam da će se i ono roditi iz strasti i ljubavi, kao što se rodio Jaman. Međutim, moram da priznam da, ukoliko bih ponovo ostala u drugom stanju, volela bih da rodim sina, pa tek onda kćerku – ispričala je Emina za Press i otkrila zašto je napustila seriju “Polje Lala” pre njenog kraja:

- U ugovoru je stajalo da ću raditi 12 sati dnevno, a radila sam 22, zbog čega sam zapostavila porodicu, koja je meni na prvom mestu. Bilo je neizvodljivo da radim tim tempom, iako je cifra koju sam dobila za svoju ulogu bila više nego primamljiva. Džabe te pare, ako mi zbog njih ispaštaju dete i muž.

Takođe, lepa Novopazarka otkrila je šta misli o silikonima:

- Nemam silikone, ali možda bih ih ugradila posle trećeg porođaja. To je trenutno aktuelno kod nas, ali u svetu nije in. Mnogo više volim kako izgledaju manekenke nego pevačice, koje mnogo ističu svoje poprsje.

A o tome da li je njen suprug Mustafa ljubomoran, iskreno priča:
- On uvek zna gde sam, i to je dogovor između nas. Znam da poludi kada mu se ne javim na telefon, ali između nas ima pozitivne ljubomore. Međutim, u braku smo se dosta vezali jedno za drugo i nije više kao što je bilo ranije.

Reklame

Ostavite komentar