Enrike Igesijas neće da se ženi

Izvor: medio.rs
Postavljeno 18 Apr 2011

Enrike Iglesijas i  Ana KurnjikovaIako je na nedavno održanom koncertu u Moskvi slavni latino zavodnik Enrike Iglesijas predstavio publici lepu rusku teniserku Anu Kurnjikovu  kao svoju suprugu, on tvrdi da još uvek nema nameru da stane na ludi kamen.

Mnogi su se ponadali da se 35-godišnji Enrike odlučio da je, nakon deset godina zabavljanja, najzad stigao pravi trenutak da njegova šest godina mlađa verenica Ana i on stanu na ludi kamen, popularni muzičar i dalje stoji iza toga da još uvek nema želju da zasniva porodicu.

- Dopada mi se ideja da jednog dana postanem tata, ali smatram da sada nije vreme za to. Ana mi stalno govori da ću biti divan otac, ali meni se čini da bi u tom slučaju bilo dvoje dece u kući. Ana još uvek nije trudna, ali čak i da jeste, ne vidim što bi u tom slučaju bilo neophodno da nas dvoje budemo venčani. Sasvim smo zadovoljni ovakvim stanjem stvari. Ne vidim zašto bih u braku bio srećniji nego što sam sad. Međutim, Ana veoma voli decu i sigurno će biti odlična majka – smatra Enrike, veoma odlučan da neće da se ženi.

Reklame

Ostavite komentar