Filip Karađorđević među najlepšim prinčevima sveta

Izvor: 24sata.rs
Postavljeno 18 Apr 2011

Princ Vilijam i njegova verenica Kejt Midlton trenutno su najpopularniji kraljevski par, a pred njihovo venčanje pokrenuta je i anketa u kojoj se bira najlepši kraljevski par na svetu.

Princ Filip Karađorđević

I dok je neudatih i atraktivnih princeza sve manje, na scenu stupaju mladi prinčevi iz brojnih evropskih kraljevskih porodica, koji su na meti udavača isto kao i filmske zvezde ili muzičari.

FILIP KARAĐORĐEVIĆ
Filip je rođen 1982. a njegovi roditelji su princ Aleksandar i Marija de Glorija od Orleana i Bragance. Filip se školovao u Kenterberiju u Engleskoj. Ljubitelj je skejtborda, ronjenja i skijanja na dasci. Proteklih dana boravio je u Beogradu kao jedan od promotera maratona, a društvo mu je pravila devojka Lusi Etvud iz Londona.

Princ Hašim
JORDAN Princ Hašim je sin kraljice Nur i kralja Huseina od Jordana. Rođen je 1981. Pohađao je vojnu akademiju Sandherst, gde je dobio odlikovanje kao najbolji kadet. Zatim je upisao Univerzitet Džordžtaun, kako bi završio komparativne studije. Uprkos tome što su mnoge devojke ludele za njim, on se po tradiciji oženio mlad i to ćerkom moćnog šeika, predsednika Saudijske komisije za ljudska prava.

PRINC VILIJAM
BRITANAC Sin pokojne princeze Dajane i princa Čarlsa rođen je 1982. i drugi je u redu za nasledstvo britanske krune. Ženi se 29. aprila sa Kejt Midlton. Završio je vojnu akademiju, kao i prestižni koledž Sent Endrjuz, a član je i elitne vazduhoplovne jedinice RAF. U skladu sa britanskom tradicijom odlično igra polo i fudbal, a navijač je Aston Vile.

Kaziragi Pjer
monako Princ Pjer je unuk princeze Grejs Keli i princa Renijea od Monaka. Ima 23 godine i često je na naslovnicama brojnih svetskih tabloida zbog svog razuzdanog stila života. Trenutno studira ekonomiju na čuvenom Bokoni univerzitetu u Italiji.

KARL FILIP
Švedska Budući prestolonaslednik Karl-Filip ima 31 godinu.Obožava sport, a bavi se fudbalom, skijanjem, plivanjem. Završio je poljoprivredni fakultet.

Reklame

Ostavite komentar