Francuzi snimili dokumentarac o Jeleni Karleuši

Fotke postavljene 07 Apr 2011


Ekipa francuske nacionalne televizije posetila je Srbiju kako bi uradila dokumentarnu emisiju o pop divi Jeleni Karleuši. Glavni urednik emisije “24 sata”, Džejms Andre, sa svojom ekipom proveo je ceo dan u drustvu naše zvezde, razgovarajući sa njom i snimajući svaki njen pokret.

“U Francuskoj vlada veliko interesovanje za likom i delom Jelene Karleuše, a intrigantna je i priča o njenom braku sa Duškom Tošićem, nekadašnjem igracem fc. ‘Sosho’”, rekao je Džejms Andre i dodao: “Predstavili smo je francuskim gledaocima kao balkansku verziju Madone. Kroz priču o Jeleni, umetnici koja ruši predrasude, bavi se ljudskim pravima i pisanjem, želeli smo da pokažemo francuskoj javnosti novo lice Srbije”.

Kako saznajemo, JK se pokazala kao odličan domaćin. Na tečnom engleskom jeziku, Karleuša je davala interesantne odgovore o životu i karijeri, a odgovorila je i na mnoga politička pitanja. “Bila mi je čast da ugostim cenjene goste sa francuske nacionalne televizije. Interesovalo ih je sve o mom životu, muzici i političkim aktivnostima. Pitali su me i o kolumni koju sam pisala, kao i mojim pro-gej stavovima. Poklonila sam im DVD sa koncerta i pozvala ih da ponovo posete Beograd.” U čast gostiju, JK je na sebi imala garderobu sa potpisom francuskih modnih kuća: “Lanvin” haljinu i cipele, kao i “Chanel” tašnu.

Izvor: svet.rs

Foto: Mirko Tabašević


Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

Ostavite komentar