Gavrilovići praznike provode na Zlatiboru

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 29 Apr 2011

Plan televizije Pink je da u odredjenom vremenskom periodu, reši probleme ove porodice i ispuni neke od njihovih želja i snova… Sreća je individualna stvar… A porodica Gavrilović će nas podsetiti – da se život ipak sastoji od sitnica.

Gavrilovići tv pink

Kada dobiju priliku da kupe šta god požele, usrećiće svoje osmoro dece sa igračkama, koje nikada nisu imali o kojima su samo maštali do tada, a klinci će sanjati još snova na novim udobnim krevetima koje smo im takođe obezbedili.

Dobiti pasoš i prvi put putovati u inostranstvo – Grčku, je mnogo veća radost za porodicu Gavrilović, nego eliti luksuzna putovanja po celom svetu. Mama Danijela se potpuno posvetila svom izgledu i zdravlju. Vodili smo je na lekarske preglede, kod zubara, frizera, manikira i masaže u spa centru …
Videli smo kako je jednostavna žena zablistala kroz samo nekoliko stvari koje smo učinili za nju. Prvi put od kada se udala, proslavila je svoj rodjendan, dobila tortu i zajedno sa mužem Zoranom obnovila svoju i njegovu kompletnu garderobu… Ako im je boravak u za sada skromnoj kući udobniji sa novim frižiderom i kompjuterom, onda im poseta zoo vrtu predstavlja pravu poslasticu, s’ obzirom na to da su najmlađi pitali: “Da li stvarno postoji živ majmun?” .

Tako su imali priliku da se lično uvere i po prvi put u životu vide mnoge životinje. Zahvaljujući Pink televiziji i njenim vernim gledaocima, Gavrilovići su postali pravi srećnici… čeka ih najveće iznenadjenje do sada, poboljšanje stambenih uslova, a za Prvomajske praznike biće dva dana na Zlatiboru.

Reklame

Ostavite komentar