Zbog slabog rejtinga “Grand parada” leti sa Pinka

Izvor: bezzabrane.com
Postavljeno 10 Apr 2011

Kako ekskluzivno saznaje sajt WWW.BEZZABRANE.COM , vlasnik i direktor TV Pink Željko Mitrović ukida Grand Paradu!

U novoj programskoj šemi više neće biti mesta za ovu emisiju koja se emitovala na svim programima TV Pink utorkom uveče. Kako saznajemo, razloge ukidanja Grand Parade Mitrović je pronašao u ne tako sjajnom rejtingu koji beleži ova emisija u poslednje vreme. Tako će Grand produkcija i Saša Popović sada umesto četiri imati tri emisije nedeljno i plus kratku formu o kojoj se kako saznejmo još uvek odlučuje.

U pitanju je emisija Grand hitovi koja se emituje nedeljom. Za sada Saša Popvić ne treba da brine za Grand Šou, Narod pita i Zvezde Granda. Jedino što ove emisije mogu da pretrpe je promena dana emitovanja ali to za sada kako saznajemo nije tema. TV Pink uveliko radi na sređivanju šeme i program prilagova mlađim gledaocima koji su nekada redovno i pratili TV Pink. Osim novih serija u planu su i novi filmovi kao i rijaliti programi.

Reklame

2 komentara

  1. Lolamedjuoblacima said on 11/04/2011 at 08:22

    Ako hoce da “spasi”Pink bolje bi mu bilo da skroz izbaci grand i promeni imidz!Inace……dovidjenja! I tako je Prva tv preuzela primat! 

  2. loloita said on 12/06/2011 at 02:58

    Pink je sranje vise ga ni ne ukljucujem,posebno zbog vb i onog sranja od granda ,a prevod za turske serie im je ocajan.A spanske serije su im sranje osim el clon a ni tereza nije losa.Prva je najbolja zbog Aurore i neko te posmatra i zabranjenog voca
     

Ostavite komentar