Igor Lazić planira ženidbu

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 25 Apr 2011

Igor Lazić Nigor uveliko planira da se posle dugogodišnje pauze vrati na muzičku scenu, pa će uskoro ući u studio i snimiti dugo najavljivani singl.

Igor Lazić se ženi

Ako sve bude išlo po planu, vicešampion prvog serijala rijalitija “Farma” obradovaće publiku novom pesmom do leta. “Vremena su toliko teška da je neisplativo raditi album, a singl ću snimiti samo da bih ostao prisutan u svetu muzike” kaže za “Novosti” Nigor.

“Biće u mom fazonu, najverovatnije mešavina regea i hiphopa. Muzika mi je pasija, ne bih mogao da živim bez nje. Zbog toga radim po klubovima kao di-džej i promovišem haus. Osim toga, pripremam i putopisno-kulinarsku emisiju. Krstarim širom Srbije, upoznajem se sa domaćinima od kojih uzimam recepte tradicionalnih jela i onda ih pozivam u emisiju da zajedno kuvamo. Zamisao je da se gledaoci, osim sa kvalitetnom hranom, upoznaju i sa srpskim selima koja su sačuvala prirodnu lepotu.

Leto će ovaj muzičar provesti u rodnom Kotoru. Tamo ga čekaju ekipa, barka, zabačena udica i pivo. Na pitanje hoće li na letovanje povesti devojku, sa kojom živi već godinu i po dana, u stanu koji je kupio od nagrade iz rijalitija, Nigor odgovara:

“Imam zaista predivnu devojku. Konačno sam ulovljen. Mada, bio sam i do sada ulovljen sto puta, ali sam se otrgao. Zasad živimo punim plućima, lepo nam je i želeo bih da nam veza potraje. Budući da imam 40 godina i da su mi se skoro svi drugari oženili, smatram da je došlo vreme da i ja pravim porodicu. Želeo bih da se ostvarim kao otac, a zasad to vežbamo na mački i papagaju.”

Reklame

Ostavite komentar