Istina ili trač: Nataša Bekvalac sa ćerkom napušta Srbiju !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 07 Apr 2011

U želji da se povuče i zaštiti sebe i svoju jedinicu Hanu od neprekidne medijske pažnje, Nataša Bekvalac je odlučila da na izvesno vreme napusti Srbiju i sa ćerkicom otputuje u Crnu Goru!

- Kada je Dača objavio da ima novu devojku, Nataša je mislila da će medijska pažnja potrajati nekoliko dana. Međutim, sada je shvatila da interesovanje javnosti za njega i Tanju Vračarić ne jenjava, a da je i ona uključena u celu priču protiv svoje volje, pa je odlučila da se malo skloni. Ona planira da za vikend spakuje kofere i sa Hanom ode u Crnu Goru, gde bi trebalo da se zadrži nedelju dana. Ako ih vreme posluži, postoji mogućnost i da produže boravak, ali to će odlučiti naknadno – kaže nezvaničan izvor za Alo i dodaje da je Nataša donela odluku posle dužeg razmišljanja.

- Iako mnogi misle da je jaka i da je na pogađa ništa što se priča i piše, Nataša nije takva. Veoma emotivno preživljava sve. Uostalom, kada je objavljeno da se razvode, otišla je na Zlatibor ne bi li se makar malo sklonila od medija, ali ste je pronašli pa se posle nekoliko dana vratila u Novi Sad. Sada je ponovo došla u situaciju da ne može više da izdrži pritisak javnosti, pa će otputovati sa Hanom, jer nju pre svega želi da zaštiti. Nikome čak ne želi ni da kaže gde će odsesti da bi je što teže pronašli, jedino će biti u kontaktu sa prijateljima i porodicom putem telefona – zaključuje sagovornik upućen u dešavanja u životu pop zvezde koja je ostala nedostupna za novinare da bi proverili istinost ove informacije.

Reklame

Ostavite komentar