Ja imam talenat: Klinci bi da “zapale školu”

Izvor: mondo.rs
Postavljeno 24 Apr 2011

Aleksandar Milić Mili, Danica Maksimović i Ivan Tasovac su ove nedelje vredno pazili na “recept za talenat” dok su se ispred njih smenjivali, pevači, plesači, cirkusanti… Iako su mnogi upotrebili “začine” nisu uspeli da najbolje “skrčkaju”, pa ih nećemo više gledati.

Među, ovim drugim jr i slikarka, književnica i studentkinja prava, Irena Jagić, koja nije uspela da ubedi žiri, a ni publiku da joj je talenat i pevanje. Ipak, vredelo je pokušati, a upornost se uvek ne isplati… Posle tri ne, Irena je žiriju odbrusila da pevanje jeste njen talenat i sa scene je otišla ljuta uz komentar “niste mi dozvolili da pustim glas”!?

Cirkuska tačka sa bacanjem noževa je sledila kriv ne samo publici već i žiriku, a u ovoj veštini se okušao i Mili – neuspešno. Ipak svo troje ćlanova žirija su ćaletu koji je noževe precizno zabadao oko tela ćerke, zamerili na kreativnosti i “naredili” da to popravi do sledećeg kruga.

Đurad Đuričić i Marko Stojanović koji imaju samo šest, odnosno sedam godina, nakon što su se rešili treme pokazali su da i te kako umeju da sviraju bubnjeve a žiri je mogao da konstatuje samo da Srbija ne mora da brine za bubnjare – oni tek dolaze, kao ni za predstavnike alternativne muzičke scene jer su se “smotani sobni muzičari” Tamara i Dušan, posle nekoliko godina vežbanja, odvažili za javni nastup i to sa pesmom Šinojd O Konor “Nothing Compares With You” i bili besprekorni!

Romantična domaćica Ljuljana Bašura sa sve “erotskim” cvetom u kosi je onačno ostvarila san iz detinjstva i plesala u jednoj televizijskoj emisiji. “Ne dozvolite da vam gaze snove, živite ih i plešite.” Plesala je “orijantilni slobodni ples”, sve nasmejala i u sledeći krug odnela radost.

“Jutro, zvoni sat, ustajem i mrzim sve, mrzim školu, zapaliću je”, deo je autorske pesme rok benda sastavljenog od osnovaca koji je uspeo da sve podigne na noge i ne samo to, direktor Filharmonije je “bio oboren s nogu”, a od Milija su dobili besplatno snimanje pesme “Zapaliću školu”.

A u seledećem krugu je i mala Katarina koja je sve očarala ne samo pevanjem već celokupnim nastupom uz komentar žirija “zvezda je rođena”.

Šou traje do 26. juna, do kada ćemo videti hiljade talentovanih i onih koji to samo misle da jesu.

Reklame

1 komentar

  1. Svetlana P@yahoo.com said on 25/04/2011 at 08:22

    Ovo do sada sto smo videli pre bi moglo da se nazove: “Ja nemam talenat”!Pa da li je moguce da cemo ovakve “talente” gledati do kraja?

Ostavite komentar