Jelena Bačić-Alimpić još uvek taktizira

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 07 Apr 2011

Na poslednjem kolegijumu održanom na “Pinku” Mitrović nije ni pomenuo Jelenu Bačić Alimpić i njen odlazak, a na sajmu u Kanu potpisao je ugovore za nove televizijske formate koji bi ružičastoj televiziji trebalo da vrate staru slavu.

- Željko im je postavio nove ciljeve i predstavio nove projekte. Nisu govorili o Jeleni, njenom otkazu niti eventualnom prelasku na Prvu. Za Mitrovića je ona završena priča – naglašava izvor Kurira.

Slično su nam rekli i na Pinku.

- Nismo se bavili Jelenom Bačić-Alimpić na sastanku. Pričali smo isključivo o novim projektima, koji uskoro startuju na našoj televiziji – rekla je Tatjana Vojtehovski-Stevanov.
Inače, u programskoj šemi “ružičaste televizije” i dalje stoje Jelenine emisije “Balkan parti” i “Petkom u dva”, međutim, one su unapred snimane, što je i ranije bila praksa.

Željko Mitrović je pre dva dana je otputovao u Kan sa saradnicima kako bi sa aktuelnog sajma doneo što više ideja za novu programsku šemu koju planira da sprovede na televiziji Pink.

Kako saznajemo, društvo mu prave producent Predrag Pavlović, filmski urednik i direktor marketinga Ivan Vlatković, ali i portparol televizije Tanja Vojtehovski.

Oni trenutno potpisuju različite ugovore i kupuju nove formate za prolećnu programsku šemu, koja će biti potpuno nova i drugačija od aktuelne.

Ove ideje Željko je osmislio tokom boravka u nemačkoj bolnici i izložio ih je svojim saradnicima.

Formalno gledano, Jelena Bačić Alimpić još uvek je zaposlena na Pinku, i čini se da taktizira, ili pokušava da postigne bolju cenu svog rada.

- Jelena je dobila nekoliko ponuda, pa nije ni čudo što se u novinarskim krugovima priča da je već otišla s Pinka. Ona je trenutno bolesna i još uvek nije donela odluku da li će ostati kod Mitrovića, ali će to morati da uradi u naredna dva, tri dana. U igri je Prva, ali i još nekoliko drugih televizija – kaže izvor blizak Jeleni, a ona je to potvrdila:

- Trenutno sam na bolovanju, a ako bude nekih novosti, javiću vam – ljubazno je rekla Jelena.

Reklame

Ostavite komentar