Jelena Rozga se ne stidi svojih početaka

Izvor: net.hr
Postavljeno 03 Apr 2011

Sada se o Jeleni Rogi priča kao jednoj od najvećih zvezda hrvatske estradne scene. Do pre par godina ona je još uvek bila samo bivša pevačica grupe Magazin. Sada kada puni hale širom Hrvetske i regiona o Jeleni se čak snimaju i dokumentarci.

Jedan od prvih nastupa Jelene Rozge bio je davne 1992. godine na jednom takmičenju gde je Jeca pevala pesmu “Uvenut će ružmarin” i odnela pobedu.

Iz današnjeg ugla gledajući, snimak tog nastupa izgleda smešno a Jelena ga komentariše na sledeći način:

‘Ne znam ni držati mikrofon, noge su mi u patka pozi, mala balerina koja je na tom takmičenju pobedila, preslatko’, komentarisala je sebe Rozga.

Šta o svemu kaže poznati hrvatskikompozitor Tonči Huljić:

‘Nisam je ni čuo ni video, po imenu sam je odabrao, njena mama je nazvala, ime mi se dopalo i samo sam rekao ‘to je ta”, rekao je Huljić.

Rozga se priseća i vremena kada su je mnogi  odgovarali kada je htela otići iz Magazina i početi solo karijeru, ali je ona ‘kao tvrdoglava lavica’ napravila sve po svome.

‘Nije bilo lako, bilo je koncerata sa svega 100 -200 ljudi, ali ja sam stegla zube i rekla ‘sad ili nikad”, kaže Rozga dodavši da se sada možda i više trudi nego pre.

U desetominutnom dokumentarcu o splitskoj pevačici govore i Vjekoslava Huljić, Severina, Željko Samardžić.

Reklame

Ostavite komentar