Koje su to najčuvanije estradne tajne !?

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 21 Apr 2011

U želji da se prikažu drugačijima nego što zaista jesu, većina pevača ima tajne koje godinama kriju i o kojima ne žele da pričaju ni za živu glavu. A, krije se sve i svašta – deca, uticajni prijatelji, bivši muževi i žene, godine, imovinsko stanje, političko opredeljenje, poroci i više od svega tačni honorari koje zarađuju.

Među najvećim estradnim tajnama je i ko koliko godina ima. Reklo bi se logično da takav manir imaju žene, koje u zrelom dobu ne žele da broje godine, ali jedna od najčuvanijih tajni na estradi su i godine Dragana Kojića Kebe.

Na internetu gde je danas moguće saznati skoro sve nemoguće je doći do podatka koliko on ima godina. Keba ni za živu glavu ne otkriva ovaj podatak, a svako pitanje na tu temu doživljava kao uvredu!

Slična je situacija i sa Verom Matović kojoj se “ni kleštima” ne može izvući podatak koje je godine rođena. Za razliku od njih dosta je pevačica koje kako vreme prolazi počinju da “smanjuju” broj godina, posebno kada se približe četrdesetoj, pa mnoge iako su davno zagazile u petu deceniju već godinama tvrde da nemaju više od 38 godina!

Zdravko Čolić nerado govorio o privatnom životu, krio je svoje devojke, pa i danas mali broj njegovim najbližih prijatelja zna kako izgleda njegova supruga Sandra.

Dosledan sebi i svom stavu da privatnost ne valja ogoleti, Čolić nikada nije javno predstavio ni ženu, ni decu.

Sa devojkama nikada nisu “uhvaćeni” ni Nedeljko Bajić Baja i Boban Zdravković. Zato ne čudi što Baju kolege često prozivaju na ovu temu i dovode u pitanje čak i njegovo seksualno opredeljenje.
Šaban Šaulić je godinama krio vanbračnog sina Roberta, kojeg je dobio još kao mladić. Kako tvrde njegovi prijatelji, Šaban je na ovaj gest bio primoran zarad mira u kući. Na insistiranje supruge Gordane, on je davno prekinuo kontak sa vanbračnim sinom i njegovom majkom, jer Goca nije želela da njihova deca imaju ikakve veze sa polubratom.

Sprega estrade, posebno pevačica i žestokih momaka vuče korene još iz ’90-ih kada su se mlade devojke željne slave umesto sa harmonikašima, kako je to do tada bio običaj, upuštale u ljubavne veze sa momcima sumnjive prošlosti i zanimanja.

I danas ima mnogo pevača koji se druže sa žestokim momcima, ali se to krije od javnosti. Kada je izbila afera Šarić, većina pevača se pravila da nikada nisu čuli za Darka Šarića i njegov klan, a tek malobrojni poput Goge Sekulić i Nikole Rokvića su priznali da su pevali Šarićima.
- Moje prijatelje nikada ne pitam čime se bave i ne merim ljude po poslu, već po tome da li su dobri i pozitivni. O porodici Šarić mogu da kažem sve najlepše, i danas se družim sa Cecom Šarić, a družiću se i ubuduće – kategorična je Goga Sekulić.

Reklame

Ostavite komentar